Om BliTrendy

BliTrendy er en nettbutikk som ble startet i januar 2021. Vi holder til i Drammen og har vårt lager der. Vi har begynt så smått og ønsker å tilby våre kunder et stort utvalg av varer etter hvert. Målet vårt er å ha en nettbutikk der dere får tak i det man har mest behov for og som kan gjøre hverdagen enklere. De mest trendy og etterspurte varene. Vi jobber alltid for å tilby nye produkter hver uke, og er stadig på utkikk etter de mest praktiske produktene. Samtidig som vi også vil tilby merker som er etterspurt etter hvert

 

Konseptet vårt går ut på å ha en kombinasjon av fysisk lager, produkter vi produserer selv og også produkter som dere får sendt direkte fra våre leverandører. På den måten kan vi ha et bredt utvalg av produkter og legge til flere fortløpende. Vi gjør vårt beste for å kunne hjelpe og tilby dere gode alternativer. Det er vi selv som står bak administrasjon og hele prosessen med nettbutikken. 

Følg oss gjerne på sosiale medier og meld deg på nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter og gode tilbud! 

Hvis du har spørsmål, kan du se om du finner svaret i våre ofte stilte spørsmål. Ellers så kan du kontakte oss via kontaktskjema. I første omgang er vi tilgjengelig på e-post og har begrenset med telefontid. Vi svarer fortløpende på e-post henvendelser og foretrekker det nå i oppstartsfasen. 

Adresse: Postboks 4041 Gulskogen, 3005 Drammen

Telefon: kommer snart

E-post: Kundeservice@blitrendy.com