Frakt & retur

Frakt og leveranse

Vi har gratis frakt om du bestiller for over 899 kr. Ved bestillinger under 899 kr kommer frakten på 49 kr.

 

Bestillingen din blir pakket og sendt i løpet av 24 timer etter bestilling mandag til fredag. Dette gjelder kun for lagerførte varer, bestillingsvarer blir pakket og sendt så fort det er mulig. For varer som vi har inne på lager er det leveringstid på 1-5 virkedager. For bestillingsvarer eller spesialvarer står leveringstid spesifisert på beskrivelsen. 

Vi forsøker å levere varene til deg så raskt som mulig, men for at du skal ha et bedre utvalg er det lengre leveringstid for ikke lagerførte varer. 

På grunn av nåværende situasjonen med Covid-19 kan det bli noe ytterligere forsinkelser med levering. Dette er dessverre ikke noe vi kan påvirke. 

Retur og reklamasjon

Angrerettloven gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere en vare til selgeren selv om det ikke foreligger noen mangel ved den. Angreretten forutsetter at kjøper må gi selger en beskjed om at de ønsker å benytte seg av angreretten innen     14 kalenderdager etter at du mottar leveransen.

Når kjøper vil benytte seg av angreretten skal meldingen om dette være skriftlig (angrerettskjema, e-post) og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren. Eventuell returforsendelse må betales av kjøperen. Kjøperen har risikoen for transporten tilbake til oss og tilbakebetaling skal finne sted innen 14 dager fra den dagen selgeren mottar varen.

For at angreretten skal gjelde må produktene leveres tilbake til oss med samme mengde og i den standarden kjøper mottok varene. Alle produktene skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid samt at produktene skal sendes tilbake i originalemballasjen, sammen med angrerettskjema.

Angrerettskjema kan lastes ned fra regjeringen

https://www.regjeringen.no/no/dokument/dep/bld/nye-livsoppholdssatser/skjema-2/skjema-om-angrerett/id614564/

Denne blir også sendt ut på e-post etter bestilling.

Returadresse:

Blitrendy 

Postboks 4041 Gulskogen, 3005 Drammen

Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om at han/hun vil påberope seg mangelen.